Не сте виделе ваков гол – Каде е пакот, не знае ниту голманот (Видео)

Сергеј Бобровски, голманот на Колумбус блу џекетс, сам си даде автогол против Бостон, а ситуацијата беше во најмала рака смешна.

Слични вести...