Нема што нема – Од Супер типот на Sport Life одберете си џокер-кошарка во Јужна Кореја (Фото)

Повторно многу разнолика и богата со натпревари од различни спортови е понудата во Супер типот на Sport Life, а има избор за сечиј вкус.

Зголемени се коефициентите на 16 натпревари, а веќе од 11 часот почнуваат дуелите со кошарка во Јужна Кореја.

Потоа следува сет од фудбалски натпревари во Англија и Индија, па миксот продолжува со руски хокеј на мраз и уште многу фудбал и кошарка.

 

- Оглас -

Најнови вести