НХЛ продолжи жустро – Ураганот од Каролина поведе против Њујорк ренџерс (Видео)

Во меч со вкупно 42 минути казни за исклучувања што означи рестарт на сезоната со Каролина ги победи Ренџерите со 3:2

Слични вести...