Ни Џани не помогна, Ал-Ахли испадна во втора лига

Ал-Ахли СЦ, за којшто игра Езџан Алиоски, испадна во втората лига на Саудиска Арабија. Вечерва, во последното коло, Ал-Ахли одигра 0-0 против Ал-Шабаб и тој бод не беше доволен за опстанок.

Ако победеа, Алиоски и другарите ќе се спасеа. Џани одигра цел меч, но за негова несреќа, тимот не ја оствари целта.

- Оглас -

Најнови вести