Нова ранг-листа на ФИФА, колку да мине редот – Македонија остана на 68-мото место

Во периодот на светската пандемија, ФИФА сепак го почитуваше протоколот, па има само една измена во рангирањето на 210 фудбалски репрезентации.

Слични вести...