Нова акција на Sport Life – Со ракометен тикет до пет мобилни телефони

Од денеска до крајот на Светското првенство во ракомет ќе биде во тек новата акција на Sport Life, а петте најдобри прогнозери ќе добијат мобилни телефони MI 8 LITE.

Слични вести...

1 Response