Новата недела почнува со 10 отсто бонус со специјалното мени на Sport Life (Фото)

За добар почеток на новата седмица за сите обложувачи во Sport Life, познатата македонска обложувалница нуди 10 отсто бонус на сите игри и тикети со Специјалното мени, кое важи од понеделник до петок, со различни концепти.

Денеска за сите што ќе се обложуваат, а имаат СЛ картичка од Sport Life на несистемските тикети им се дополнува бонус од 10 проценти, а единствен услов е да одиграте најмалку пет натпревари со минимален коефициент од 1.50.

Тоа значи дека секое добитно ливче ќе биде наградено и со 10 отсто бонус, кој е означен на сите несистемски тикети што денеска ќе ги уплатите во Sport Life.

По едно убаво изненадување има за секој ден во работната недела, од понеделник до петок, затоа следете ги различните концепти и награди со Специјалното мени на Sport Life.

 

- Оглас -

Најнови вести