Новина во Bet Builder понудата на Sport Life, само со три услови до добитна квота од 60.0! (Фото)

Следењето на натпреварите од нокаут-фазата на ЕВРО 2024 е поинтересно и повозбудливо ако чекате и финансиска добивка преку уплатен тикет во Sport Life, каде што е најбогата понудата на игри и големи квоти.

За оние кои сакаат ризик и бркаат поголеми квоти и поголема добивка, како измислена е Bet Builder понудата во која има шаренило од игри.

За денеска има по 10 различни понуди со двоцифрени квоти и за дневниот микс и за двата меча посебно. Новина е супер миксот и миксот со играчи.

Така може да фатите квота од 30 или 60 само со три погодени услови. Сите игри и комбинации може да ги разгледате и ТУКА.

За првиот денешен натпревар, Шпанија – Германија, исто така има по десет Bet Builder комбинации на кои може да се обложите. Има игри кои ја фаворизираат Шпанија, во други Германија, а има и игри на голови и други статистики побврзани со поединци кои ќе играат на мечот во Штутгарт.

- Оглас -

Најнови вести