Новогодишен Супер тип на Sport Life: Почнува денеска во 11 часот, финишот е во првиот ден од 2022 година (Фото)

Супер типот на Sport Life во новогодишното издание ќе ја испрати 2021 година и ќе ја дочека Новата година со вкупно 11 натпревари што се распоредени денеска од 11 часот, па се до 01.30 часот по полноќ.

Стартот е со кошарка во Јужна Кореја и меч меѓу Анјанг и Вонџу од 11 часот, а финишот е исто така со кошарка, но од НБА-лигата и со два тениски дуели што ќе почнат во 01.30 часот по полноќ или веќе во првиот ден од Новата 2022 година.

Изборот со Супер типот на Sport Life е од фудбал, кошарка и тенис, а има вкупно 23 различни комбинации на игри, сите со зголемени коефициенти.

 

- Оглас -

Најнови вести