Од легенда за легенда – Зоран Михајлов подготвува книга за кариерата на македонската кобра Дарко Панчев

Еден од нашите најпознати новинари и коментатори ја пишува својата втора книга, овојпат посветена на освојувачот на Златната копачка на Европа од 1991 година.

Слични вести...