Од Скопје до финале во Европа Лигата – Роки ќе им суди на Арсенал и Челси во Баку

Италијанецот Џанлука Роки ќе биде главен судија на лондонската пресметка во Баку за трофејот во Лигата на Европа.

Слични вести...

1 Response

  1. 15.05.2019

    […] случајот со Лигата на Европа. Италијанскиот арбитер Џанлука Роки ќе биде првиот кој ќе ја користи технологијата во […]