Одиме на сигурен „кец у кец“ на Македонија – Со СПЕЦИЈАЛОТ на Sport Life одиграјте и на исклучувања, стрелци, седмерци…

Вообичаено кога игра нашата репрезентација Sport Life има подготвено специјално издание со богата лепеза на игри, а денеска можете да се обложувате на мечот меѓу Македонија и Чиле

Слични вести...