Официјализирана неправдата на АБА кон МЗТ Скопје, Приморска е исфрлена од лигата

АБА остана со еден тим помалку, а летоска им даде предност пред МЗТ, иако се знаеше дека Словенците ќе банкротираат.

Слични вести...