Опасно го навредија – Гатузо ги засука ракавите да се тепа со Бјанкини (Видео)

Кондицискиот тренер на Лацио го опцу тренерот на Наполи, притоа нарекувајќи го Терон, што е опасна навреда за јужњаците во Италија

Слични вести...