Опасно потценување на европскиот првак: Ѕвезда е слаба за Милан, рангот ѝ е просечен италијански второлигаш

Текстот објавен на „Милан прес“ е потценувачки за екипата што има европска круна, освоена токму во Италија.

Слични вести...