Осогово со нов одличен штос на социјалните мрежи го најави дербито со Саса

Клубот од Кочани успева на интересен начин да ги анимира своите симаптизери, но и ја шири поддршката со атрактивни објави, а и сега имаат интересна најава за локалното дерби од Втората лига.

Слични вести...