Останаа само уште четири опции: Кој кого ќе победи во финалето на ЕП?

Откако синоќа стана јасно дека Шпанија ќе игра финале на фудбалското Европско првенство во Германија, останаа само уште четири опции за тоа кој ќе биде првак, а кој поразен во финалето.

Sport Life ви нуди можност да се обложите и на оваа игра. Како што стојат квотите во моментов, најреално е Шпанија да ја освои титулата со победа над Англија во финалето. За оваа варијанта, квотата е 3.00.

Доколку верувате дека во финалето Шпанија ќе ја победи Холандија, тогаш денеска добивате квота од 3.20. За титула на Англија со триумф над Шпанија во финалето, квотата е 3.65, додека најголем коефициент добивате ако се обложите дека Холандија ќе стане европски првак и Црвената фурија биде поразена од Лалињата во финалето.

- Оглас -

Најнови вести