Ова го има само во Турција: Потпишал договор и добил отказ по четири и пол часа

Касимпаша ја официјализираше едногодишната соработка со тренерот Ибрахим Узулмез, а по четири и пол часа тимот повторно остана без кормилар

Слични вести...