Пандемијата почна да одложува и долгорочно – НБА Олстар-мечот во Индијанаполис наместо идната година, ќе се игра во 2024

Требаше да се игра за три месеци, од 12-14 февруари, но поради корона-вирусот, спектаклот е презакажан за три години.

Слични вести...