Партизан гостува во Нови Пазар, стартер ќе биде фудбалерот со најлоша тетоважа (Фото)

Фудбалерот на Партизан, Урош Витас, пред неколку години сакаше својата љубов кон сопругата Снежана да ја изрази преку тетоважа и тоа тетовирање на нејзиниот лик (очи, нос и уста) на слабините. Но, тетоважата не испадна баш успешна, па тој беше мета на потсмев, сликата од тетоважата беше хит на социјалните мрежи низ светот, а Витас и во Србија е познат како човекот со најлоша тетоважа.

Тој рече дека не се кае и повторно би го сторил истото, бидејќи ја сака Снежана.

Еве како изгледа жената на Витас:

Еве ја тетоважата по која е познат фудбалерот на белградските црно-бели:

 

- Оглас -

Најнови вести