Петпати по ред играат нерешено, а убава е квотата за да стигнат до „шестката“

Натпреварите меѓу екипите на Клифтонвил и Крусајдерс се своевиден феномен.

Овие две екипи последните пет средби ги одиграле нерешено, а за да се случи такво нешто и вечерва од 20:45 часот, квотата во Sport Life e 3.35.

Ако се гледаат конечните исходи, по двапати играле 2:2, исто како и 1:1, додека една средба завршила 0:0.

Доколку, пак, сакате да одиграте на „посигурно“, тогаш тука е нерешено кога било, за што ќе добиете квота од 1.72.

ПОСЛЕДНИ ПЕТ НАТПРЕВАРИ

Крусајдерс – Клифтонвил 1:1

Клифтонвил – Крусајдерс 0:0

Клифтонвил – Крусајдерс 1:1

Крусајдерс – Клифтонвил 2:2

Клифтонвил – Крусајдерс 2:2

- Оглас -

Најнови вести