Пет различни спорта и реално остварливи зголемени квоти во Супер типот (Фото)

Зголемени квоти од пет различни спорта се најдоа во денешната Супер тип понуда на Sport Life. Среда знае да биде среќен ден за обложувачите, затоа искористете ја шансата за поголема потенцијална добивка со уфрлање на некој меч од оваа понуда.

Може да се најдат многу зголемени квоти за натпревари на коишто има јасни фаворити и делуваат како „сигурици“, а како што е познато, за фудбалските мечеви имате избор од пет различни игри, па има и големи квоти, кои секако се поголеми од тие во билтенот и додатокот.

- Оглас -

Најнови вести