Петочното мени во Sport Life вели дека треба да играте на голови и ќе добиете 10 отсто плус добивка

Пред 20-тина денам за првпат кај нас се појави првото обложувачко мени и нормално е тоа да го направи Sport Life. За секој ден има различен избор од кој обложувачите може дополнително да заработат. Според денешната понуда на „Sport Life“ менито, посебен стимул има за сите оние коишто сакаат да играат на голови.

Понудата е одлична и секој несистемски тикет (со една комбинација) уплатен со СЛ Клуб картичка којшто го исполнува условот: Минимум 5 натпревари на тикет со минимална квота од 1.50, ќе добије бонус од 10 отсто на потенцијалната добивка. Оваа понуда важи за тикетите кои ќе бидат денеска уплатени од следните игри:
ВКУПНО ГОЛОВИ: 0-1 гол, 2+, 0-2 гола, 3+, 0-3 гола, 4+, 0-4 гола, 5+, 6+, 7+
ВКУПНО ГОЛОВИ ОПСЕГ: 1-2, 1-3, 1-4, 1-5, 1-6, 2-3, 2-4, 2-5, 2-6, 3-4, 3-5, 3-6, 4-5, 4-6
ВКУПНО ГОЛОВИ ПРВО ПОЛУВРЕМЕ: 0, 1+, 2+, 3+, 4+, 1 гол, 2 гола
ВКУПНО ГОЛОВИ ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ: 0, 1+, 2+, 3+, 4+, 1 гол, 2 гола
ВКУПНО ГОЛОВИ ПРВО ПОЛУВРЕМЕ ОПСЕГ: 0-1 , 0-2, 1-2, 2-3, 2-4, 1-3
ВКУПНО ГОЛОВИ ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ ОПСЕГ: 0-1 , 0-2, 1-2, 2-3, 2-4, 1-3

Доколку сè уште немате СЛ Клуб картичка, аплицирајте во најблиското уплатно место на Sport Life, по што ќе ја добиете картичката во најбрз можен рок и ќе можете да ги следите сите акциски игри на обложувалницата која секогаш им нуди одлични понуди на сите обложувачи.

 

- Оглас -

Најнови вести