Петте Квоти на денот се мундијалски и се со вкупен коефициент од 57.9

Денешните пет предлози на Sport Life за Квотите на денот имаат вкупен коефициент од 57.9 и се натпревари од Светското првенство во Катар.

Прв предлог е да одиграте дека Данска ќе постигне најмалку еден гол во првото полувреме против Австралија и најмалку два на целиот натпревар. Оваа комбинација носи квота од 2.30.

За вториот натпревар од групата Д, предлогот на Sport Life е да одиграте на Франција. За играта светскиот шампион да победи и да има од два до четири гола, квотата изнесува 2.35.

За натпреварот Полска – Аргентина има два предлози. Првиот е Аргентина да слави и најмалку еден гол да биде постигнат во второто полувреме, а коефициентот за оваа игра изнесува 2.05.

Вториот предлог е да одиграте на голови и квота од 2.55 има за играта да има најмалку еден гол во првото полувреме и најмалку три на целиот натпревар.

Последниот предлог е дуелот Саудиска Арабија – Мексико и тука предлогот е да се игра на голови. Ако одиграте дека ќе има меѓу еден до три гола и во првото и во второто полувреме, квотата е 2.05.

- Оглас -

Најнови вести