По осум зголемени квоти од тенис и од фудбал носи денешниот Супер тип

Микс од тенис и од фудбал нуди денешниот Супер тип на Sport Life, во кој има зголемени квоти од 16 натпревари.

Понудата стартува напладне, со фудбалскиот меч од Јапонија меѓу Јокохама Маринос и Саган Тосу, а истовремено е и тенискиот дуел меѓу Фреш и Хадад Маја.

Потоа продолжува со тениска понуда измешана со египетски фудбал, а по полноќ се селиме кон МЛС-лигата на САД и Бразил, каде што има сериозно зголемени квоти на фудбалските натпревари.

Понуда која дефинитивно вреди да се земе предвид.

- Оглас -

Најнови вести