По снимката на која Недевед „меси ли меси“, се појави ново скандалозно видео

Павел Недвед останува во центарот на вниманието поради неговото скандалозно однесување. Прво се појави видео на кое Недвед ужива во една забава со неколку девојки, а во еден момент некогашниот фудбалер, кој сега е потпретседател во Јувентус, започнува да „меси“ една од девојките. 

Брзо се разјасни дека таа снимка е стара подолго време затоа што на неа е поранешната девојка на Недвед, Луција Ановчинова. Повеќе од една година Недвед е во врска со чешката пејачка Дара Ролинс, а само што сопреа реакциите за првата снимка, се појави ново скандалозно видео на кое се Недвед е снимен од зад грб, а тој едвај се движи и „се клати лево-десно“, при што се гледа колку е пијан.

„Сите имаме минато, а тоа на Павел е бурно кога се работи за приватниот план. Сите ние знаеме за вакви слични забави, но тажно е кога корист од тоа имаат таканаречени пријатели, кои во тие ситуации уживаат на туѓа сметка, а потоа вака ќе те злоупотребат. Во секој случај нашите односи не се сменети. Го сакам уште повеќе“, рече пејачката Дара, која е во врска со Недвед.

- Оглас -

Најнови вести