Победи или порази, не е важно, родителите на браќата Ѓоргиеви секогаш даваат поддршка

Таткото и мајката на Никола и Ѓорѓи Ѓоргиеви се верни фанови на македонската одбојка, попладнево со шанса да се радуваат на победа.

Слични вести...