Побогато од ова не може, вечерва во НБА се играат дури 14 меча!

Во денови кога во фокусот е на Светското првенство во фудбал, не е лошо малку да се „забега“ и со обложување на кошаркарската НБА лига. Вечерва се нуди ретка можност, во НБА се играат дури 14 мечеви, сигурно имате ваши фаворити на кои би се обложиле во Sport Life.

Освен на стандарните игри поврзани со натпреварите, во Sport Life ви се нуди и можност да погодувате колку поени ќе постигнат 69 различни кошаркари чии тимови играат вечерва.

- Оглас -

Најнови вести