Почна бојкотот на фудбалерите против расизмот

Од денеска, од 9 часот фудбалерите што играат во Англија го почнаа бојкотот на социјалните мрежи со цел да се регулира просторот и да се искоренат и казнуваат навредите на расна основа.

Слични вести...