Подвиг на Матка – 14-годишниот Ангелче Петрушевски победник во кајак К-1

Членот на Вардар Велес има само 14 години, а славеше убедливо со две секунди предност во Кајак К-1 на Илинденскиот кајак слалом на Матка

Слични вести...