Полјаците се борат за продолжување на сезоната со присуство на публика!

Ограничен број гледачи ќе има на трибините, притоа ќе се почитуваат мерките за заштита од ковид-19.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *