Супер типот на Sport Life е попладневен и вечерен, има необично многу мечеви од еден спорт

Денешниот Супер тип на Sport Life е со 16 натпревари со зголемени квоти, а за разбивање на монотонијата, овојпат нема мечеви кои се играат рано попладне или по полноќ, туку набиени се во неколку интензивни часови.

Новина е и што во понудата има необично многу кошарки, дури шест. Секако, тука се и тениските и фудалските мечеви како незаобиколни во Супер типот.

Прв меч е тенискиот на Надал и Кецмановиќ. За победа на Шпанецот, зголемената квотата е 1.31, а Рафа ќе проба брзо да го заврши мечот за да се подготви за заминување на стадион да гледа Реал Мадрид – Манчестер сити. Јасно е дека Надал е голем фаворит, па затоа оваа квота е најмала од сите 16 во понудата.

 

- Оглас -

Најнови вести