Поранешен тренер на Реал се сомнева во заткулисни игри во ЛШ: Со вакви црвени картони го уништувате фудбалот

Коментарот на големата тренерска легенда, двапати и на клупата на Кралскиот клуб, е јасен, исклучувањето на Фројлер во Бергамо е престрого.

Слични вести...