Повеќе од 53 милиони денари Видеолотарија исплати за добивки во август

Фантастична сума од  53.128.649,00 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија го исплати кај играчите  за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ. Во август двајца играчи освоија СУПЕР МИЛИОНЕР, 14 МИЛИОНЕР, а  2185 добитници се радуваа на МИНИ ЏЕКПОТ.

Секој месец е милионски за играчите на Видеолотарија Касинос Австрија. Август донесе радост кај многу играчи на виделотариските терминали.

Овој месец двапати донесовме радост со најголемата добивка на овие простори, најпосакуваниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ. Првиот беше празничниот на 08.08.2022 вреден 10.856.426,00 денари, освоен во СЛ КЛУБ Гостивар. Вториот СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 11.660.884,00 денари го освои играч во Моцарт Кочани на 23.08.2022.

Покрај овие добивки, имавме 14 добитници на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, кои заедно поделија 20.780.369,00 денари.

 

 

МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, АВГУСТ 2022

 

ДАТУМЛОКАЦИЈА
03.08.2022Моцарт Брвеница
04.08.2022Златна Копачка Лисиче
08.08.2022Златна Копачка Прилеп
09.08.2022Спорт Лаиф Ѓорче Петров 2
11.08.2022Моцарт Капиштец
13.08.2022Банана Кик Брвеница
15.08.2022Моцарт Жел.станица
17.08.2022Спорт Лаиф Аеродром 1
20.08.2022ВЛТ Корнер Кочани
22.08.2022Моцарт Веро 1
25.08.2022Моцарт Бисер
27.08.2022Евротип Ростуша
29.08.2022Моцарт Ѓорче Пертов
31.08.2022ВЛТ Клуб Облешево

Во август дури 2185 освоија МИНИ ЏЕКПОТ, делејќи ја збирната добитна сумата од 9.830.970,00 денари.

Трите категории на џекпот добивките на видеолотариските терминали во август не водат до збир од фрапантни 53.128.649,00 денари за сите среќни играчи на Видеолотарија Касинос Австрија.

Август е зад нас, а септември веќе ги донесе првите среќлии. Играјте за забава и играјте одговорно.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

  • Ознаки
  • VLT
- Оглас -

Најнови вести