Повеќе од 666 милиони денари исплати ВИДЕОЛОТАРИЈА кај играчите за ЏЕКПОТ ДОБИВКИ во 2022!

Фантастична сума од 666.402.567,00 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија им го исплати на играчите за џекпот добивки во 2022 година.

Среќна и добитна за играчите на Видеолотарија Касинос Австрија беше 2022 година. Рекордни 156 добитници  се радуваа на добивката МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, Тие заедно поделија фантастични 230.957.008,00 денари. Изминатата година дури 22 играчи се радуваа на СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, добивката која збирно им донесе сензационални 221.491.895,00 денари. Радоста во 2022 година ја споделија и други 22.212 играчи на видеолотариските терминали, кои заедно освоија 99.944.170,00 денари.

Во декември  придонесовме и за  дополнителна причина за радување. Имено, Видеолотарија Касинос Австрија од први декември активираше нова добивка, НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР со дефиниран опсег на добивката од 24 до 36 милиони денари или околу 600.000 евра. Ова е најголемата џекпот добивка на сите времиња кај нас. Фондот за оваа добивката е веќе полн и се очекува секој момент да падне.

И играчите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа 2win.mk, се радуваа на џекпот добивките. Вкупно 33.592 џекпот добивки кај играчите донесоа 114.009.494,00 денари. Филип е нашиот 2winТипстер за 2022 година, а неговиот тикет е тикетот на годината. Тој со влог од 1.200 денари, успеа да си обезбеди добивка во износ од фантастични 2.262.074 денари.

На единствената легална платформа за интернет игри на среќа 2win.mk, во тек е големата наградна игра Заврти и победи. Играта  од која во тек е третото коло, има фантастичен фонд на награди од 13 милиони денари, со 300 награди од кои 34 се стокови награди, а 266 се парични награди. Најголемо внимание предизвикуваат двата автомобила Мерцедес GLB, кои ќе бидат освоени по еден во категоријата видеолотарија и електронски игри, и еден во категоријата спортско обложување, а се главни награди во финалното коло. Правилата за наградната игра се достапни на  платформата 2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

  • Ознаки
  • VLT
- Оглас -

Најнови вести