Празнично работно време во Sport Life за Бадник и Божиќ

За време на претстојните празници Бадник и Божиќ, обложувалниците на Sport Life ќе работат со скратено работно време.

На Бадник, односно 6 јануари (четврток), работното време ќе биде од 09 до 21 часот.

За Божиќ, на 7 јануари (петок), работното време ќе стартува од 12 часот и ќе се работи до 21 часот.

- Оглас -

Најнови вести