Бразилците пред 33 години погодија дека ѕвездата е родена, ама го утнаа братот (Фото)

Текстот е посветен на повозрасниот брат, а помалиот, кој исто така е на фотографијата, стана еден од најдобрите фудбалери на сите времиња.

Слични вести...