Предмети на Коби Брајант ќе се продаваат на аукција

Дресови, патики и останати работи со сентиментално значење ќе се продаваат во април во „Џулиенс окшнс“, куќата која често приредува вечери на кои се продаваат предмети од спортскиот свет

Слични вести...