Преку 150 фудбалери од најсилните лиги во понудата да бидат стрелци на гол!

Се ближи финишот на сезоната во најголем дел од европските фудбалски првенства што значи дека возбудувањата кулминираат. Покрај стандардните игри, во Sport Life има и огромна понуда за тоа кои играчи ќе бидат стрелци на погодоци.

Преку 150 фудбалери кои настапуваат во првенствата на Англија, Шпанија, Холандија, Франција, Германија, Турција и Италија ги има во понудата, што значи дека треба да биде лесно да се искомбинираат неколку добитни стрелци.

Ова е комплетната понуда за стрелци:

- Оглас -

Најнови вести