ПРЕСВРТ: Ѓоковиќ е уапсен и ќе биде депортиран од Австралија (ВИДЕО)

Новак Ѓоковиќ е уапесен и ќе биде депортиран од Австралија!

Иако пред повеќе од еден час на Новак Ѓоковиќ му беше вратена визата и дозволен излез, тој сега е уапсен и му се подготвува депортација.

Голем број полициски службеници се наоѓаат пред канцелариите на неговите адвокати. Иако ова сè уште не се официјални вести, новинарката Ксенија Павлович Мекатер била во контакт со таткото на Новак и тој ѝ потврдил дека неговиот син е уапсен.

 

- Оглас -

Најнови вести