Претседателот на Малави е хит, трчаше како газела и пееше со сонародниците по успехот на фудбалерите (Видео)

По 11 години пауза Малави ќе игра на Африканскиот куп на нации, а славјето беше лудо и го предводеше првиот човек во државата

Слични вести...