Прилеп го очекува ВЛТ-карванот со ваучери и лотарија грепки – Дојдете од 13 до 15 часот на забава и многу награди

Големата промоција започна во Кочани и Кавадарци, а градот херој Прилеп е третата дестинација за вредни награди со ВЛТ-ваучери и грепки.

Слични вести...