Прогнозерите типуваат – Елмас ќе се радува на Сардинија, Манчестер ј. паѓа на „Стемфорд бриџ“

Главен фаворит на досега вклучените учесници во 23-тото коло на Спортска прогноза е Лион против Стразбур и дури 94,5 проценти прогнозираат победа на Лавовите од „Жерлан“.

Слични вести...