Прогнозерите знаат што е добро – Сабота е ден за Спортска прогноза, типувајте за „ајфон 11“ до 15. 30 часот

Има уште неколку часа за да се подготви добра стратегија за учество во 12. коло и за атак на прекрасната награда

Слични вести...