Промаши 550 илјади денари за еден пар, Sport Life го изненади со награда од еден милион денари (Фото)

Риста Милчевски од Крива Паланка е првиот добитник на еден милион денари во играта „Втора шанса за милион“ и денеска Sport Life му ја врачи премијата.

Слични вести...