Прво па машко: Првата квота за конечен тип во Супер типот на Sport Life е најголема!

Супер типот на Sport Life во кој има 16 натпревари со зголемени квоти, стартува уште од 11 часот со пресметката на Мароко и Хрватска на фудбалскиот Мундијал во Катар, а имате шанса за добра заработка бидејќи зголемениот коефициент за триумф на Хрватите е дури 2.30.

Во билтенот и додатокот на Sport Life, квотата за победа на Хрватска е 2.15, што покажува дека квотата е зголемена за 0.15, што воопшто не е малку.

Правилата се дека може да се игра само по еден „Супер тип“ на тикет, не може да се игра сингл, туку мора да се врзе најмалку со три натпревари од редовната понуда со коефициент поголем или еднаков на 1.25.

За другите 15 меча, зголемените квоти за конечен тип се помали од 2.00 и меѓу нив има неколку „зицери“. Таму се наоѓаат доста тениски мечеви, а за по полноќ ви се нудат и три хокеи.

Од СП во Катар, зголемени квоти има и за победи на Германија против Јапонија и Белгија над Канада.

- Оглас -

Најнови вести