Рекордерот во макбаскетот добротворно типува за Sport Life

Будимир Јоловиќ, легендата во македонската кошарка, своевремено на 48 години делеше лекции на паркетите, а сега се активира во хуманитарната акција на Sport Life.

Слични вести...