Риос ја обвинува АТП: Тие се најголемо ѓубре што постои, ги туркаа Агаси и Сампрас

Чилеанецот беше број 1 во ерата на двајцата Американци, но вели дека и Сампрас, а особeно Агаси биле привилегирани.

Слични вести...