Ривалство што трае три века – Сити и Јунајтед се подготвени за саботна фудбалска треска во Манчестер

Првиот меч двата големи ривали го одиграа под поинакви имиња во ноември 1881 година, а денеска од 18.30 часот на ред е 179. меѓусебен меч

Слични вести...