Рој Хоџсон: Голот на Џордан Ају уште долго ќе се врти по ТВ шпици (Видео)

Тренерот на Кристал палас, кој видел сè и сешто во неговата повеќедецениска кариера, се воодушеви од голот на Џордан.

Слични вести...